Hari apa harini ek ? :D


Hey hey semua ! Eh ? Silap . Assalamualaikum :) Barulah sopan sikit dokk ? Haha . Dah lama right Iera tak update blog comel ni . Sama comel macam tuannya kan *erk , perasan 3 saat -.- Hehe . Iera mintak maaf tau sebab tal update . Sekarangkan musim persekolahan . Takde masa nak update blog tercinta ni . Asyik study study study . FRUST ! -.- Tapi nak buat macam mana kan , namanya pon student . Kene harungi dan tempuhi cabaran dalam mendalami ilmu ilmu yang diturunkan oleh Allah kepada kita :) Okey , dah lari tajuk . Maafkan saya 


What it is all about ? Game ? Haha , taklah . Iera nak cerita sikit apa yang berlaku pada 12.07.2012 bersamaan dengan hari Khamis . Okey , Iera start hari Iera takdelah gempak mana . Macam biasa saja . Tapi hari gembira Iera bermula ketika menjejakkan kaki di Sekolah Menengah Kebangsaan Pandan Indah iaitu tempat Iera belajar hampir 2 tahun *baru dua tahun -.- Mula-mula tuu kene tegur dengan Faridah . Iera tak balas tapi senyuman manis diberikan :) Iera perasan ada yang memerhati ketika itu . Bukan SS tauu , memang kenyataan . But still Iera buat dunno sahaja . Then , almost sepanjang hari Iera badmood . Banyak buku yang kene hantar . Immediate pulak tuu . Haiyaaa -.-

scary -________-

Bila masuk bab game ni ? Okey okey , mencepatkan cerita . Masa BI which is subjek yang terakhir , Iera and classmates kene tanda kertas budak Form 1 . Dah settle tanda , kitaorang semua main satu game . Sape budak form 2 ? Buka buku teks BI page 12 . Bahagian bawah is our game . Taktau macam mana nak explian sebenarnya , but kene bentuk satu kumpulan terdiri daripada 5 orang . Iera memang macam biasa lah . Always stay dengan Nadiah , Marini , Tasyrif and Aiman . So , the game start and kitaorang berjaya jawab sehingga 21 rounds . Okey memang gempak . Main sampai loceng balik berbunyi . Tak habis lagi dengan tuu , the three of them balik sekali cause kitaornag memang satu haluan . Jalan kaki macam biasa . If any of you ada dekat dengan kawasan kami masa balik , memang tak aman . Kecoh kemain :D Hehe . 





-End of story -


Next time Iera update lagi tauu . Tunggulah :)

1 comment:

~MiZz Atie ZieYa~ said...

rindu pulak zaman skolah menengah

 
...
Diubahsuai sendiri dengan bantuan otai otai blogger yang lain. Terima kasih kerana sudi menjejakkan jari di sini