Bla Bla




Hye and assalamualaikum semua . Kira mintak maaf bnyak2 sbb tak update blog untuk 2012 ni . Kira ade bnyak aktiviti msa tuu . so , kira tak sempat nak update . Hope korang tak kesah . Kira nak ucapkan kepada semua ....

Happy New Year !! May this year better than last year . Semoga azam-azam korang tercapai pada tahun ini . Bye 2011 . Hello 2012 !



 Ape azam korang untuk tahun ini ? meh lha kongsi ngan kira . Kira bersyukur sangat sbb dapat kekal bersama dengan Mr. Darl sehingga ke hari ini . Semakin lama kami bersama , semakin sweet kami . *wink wink* Kira harap kami boleh kekal bersama ... Kira doakn kepada korg2 yang kat luar tuu agar kekal bersama dengan org yg tesayang serta happy2 selalu . alamak , kira dah kehabisan idea lha nak tulis ape . ngeh ngeh n_n . K lha . smpai disini dulu post kira . bye

2 comments:

Marini Mustafa Kamal said...

I've posted my 2012 determinations~~
look lah~~

Kiraadiaries said...

wokeyh .

 
...
Diubahsuai sendiri dengan bantuan otai otai blogger yang lain. Terima kasih kerana sudi menjejakkan jari di sini